
Met lepel geschept gehakt of farce van vlees, vis of paté, garnituur voor soepen en sausen (pocheren)
Gevonden op
http://www.rrr.nl

Met lepel geschept gehakt of farce van vlees, vis of paté, garnituur voor soepen en sausen (pocheren)
Gevonden op
https://www.encyclo.nl/lokaal/10877

Meelspijs, balletje of worstje van een gekruide farce op basis van gepureerd vlees, gevogelte of vis. Ze worden gepocheerd. Bekend zijn de quenelles de brochet, (snoek) uit Lyon. http://www.kokswereld.nl/content-culinairwoordenboek.html
Gevonden op
https://www.encyclo.nl/lokaal/10912

Meelspijs, balletje of worstje van een gekruide farce op basis van gepureerd vlees, gevogelte of vis. Ze worden gepocheerd. Bekend zijn de quenelles de brochet, (snoek) uit Lyon.
Gevonden op
https://www.kokswereld.nl/culinair-woordenboek/
Geen exacte overeenkomst gevonden.